10-09-05

Ramen

Vandaag nog eens bij een ramenman geweest. Hij gaf per e-mail een zeeeeer interessante prijs. Vond ik vreemd. Want hij werkte met dezelfde leverancier als ene die 1300 euro meer vroeg + hij zou voor die interessante prijs ook de oude ramen komen uitbreken en afvoeren.
 
Dus dat wilden we ter plaatse nog eens in detail gaan bespreken voor de zekerheid. Bleek dat hij 1 raam en 1 deur te weinig geteld had. Ik geef toe, dat had ik misschien niet zo duidelijk aangegeven op mijn prijsaanvraag (gewoon '2x' voor die afmetingen gezet van dat ene raam en die ene deur waar we twee stuks van nodig hadden...). Lap. Daar ging onze lage prijs.
 
:-D
 
Maar feit bleef dat hij het uitbreken van de oude ramen er nog bijgerekend had. Dus als hij dat er weer zou aftrekken, kwam het maar neer op een meerprijs van 200 of 300 euro... Dus hij blijft waarschijnlijk de goedkoopste. Hij ging de details nog eens per mail doorsturen.
 
Hij is ook al meteen met ons meegereden om de 'werf' eens te inspecteren, en hij zag het precies toch nog zitten, dus hopelijk wordt dit onze tegenspeler in het ramenverhaal. Hij heeft een paar jaar geleden ramen gezet bij een vriendin van Vriend, dus we moeten bij haar eens navragen of alles nog goed zit. Als er na een paar jaartjes geen gebreken opgedoken zijn, zal het wel een teken zijn dat het goed zit zeker?
 
Hier wat meer info over de profielen die dan misschien gebruikt zullen worden: www.zendow.be
 
Nu moet er dringend werk gemaakt worden van een tegenspeler in het gevelrenovatieverhaal, want dat scenario moet nog voor het ramenverhaal uitgeschreven worden (gedeeltelijk toch...).

18:47 Gepost door Ikje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.