17-08-06

Afspraken

Een dikke twee weken geleden hebben onze linkerburen een mooie deftige houten schutting tussen hun en ons huis gezet. Op hun initiatief. Niet mis.

Een dikke week geleden is er op de scheiding tussen onze oprit en de oprit van de rechterburen een zwarte Bekaert gezet, waar klimop tegen gaat komen. Ook niet mis. Het toekomstige effect is al te bewonderen aan de andere kant van het huis van de rechterburen.

Deze week is Vriend bezig met het leggen van elektriciteit en waterleiding.

Maandag worden de leidingen ondergespoten met PUR isolatieschuim.

Vanaf dinsdag kunnen we beginnen met het leggen van de vloerverwarming.

Midden september komt de chapper.

Daarna moeten we goed doorwerken om de keuken, waar de muren maar enkele steen zijn, langs binnen te isoleren en af te werken met Gyproc of Fermacell of iets dergelijks.

Gisteren de vloertegels voor de keuken gaan kiezen. Het is de lichtgrijze Sintesi geworden onder deze link. Die komen ze eind september plaatsen.

Nu de keukenwinkel nog op de hoogte brengen dat we hen begin oktober ergens komen verlossen van onze keuken. Nog een afspraak die we moeten plannen is die met de ramenman om de rolluikkasten aan de binnenkant te komen afwerken in hetzelfde materiaal als de ramen.

 

En ergens in september komt de plakker nog zijn ding doen (hier en daar afwerking en herstelling van het bestaand pleisterwerk, vooral rond de ramen en waar de nieuwe elektriciteit geplaatst is) en ook de siliconenman komt de ramen nog afkitten binnen een week of drie (afhankelijk van het weer).

 

We gaan in september nog op ons tanden mogen bijten, en een tandje mogen bijsteken om alles rondgedraaid te krijgen. Maar het resultaat zal zijn dat het eindelijk ne keer afgeraakt!

 

:-D

12:31 Gepost door Ikje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

als dat maar geen tandengeknars wordt ;-) succes ermee!

Gepost door: lor dcms | 17-08-06

Mooie vloer Wij hebben op de bovenverdieping de donkere versie liggen. (ongeveer; tis niet helemaal dezelfde)
Van waar komt de keuken? Ik ben een beetje nieuwsgierig hoor! Nog veel succes met de werken!

Gepost door: c-ke | 21-08-06

De commentaren zijn gesloten.